Ο σχεδιασμός των προϊόντων μας γίνεται από Ευρωπαίους σχεδιαστές που ακολουθούν όλο το φάσμα διακόσμησης, από μοντέρνες γραμμές ως κλασσικό ή έθνικ στυλ. Διαθέτουμε ποικιλία διακοσμητικών, καθρεφτών, φωτιστικών, διακοσμητικών μικροαντικειμένων καθώς και primitιve προϊόντα, σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε διακοσμητικό ύφος σε λιτές, μοντέρνες ή κλασσικές μορφές.

© 2018 Dizla Home. All rights reserved. Designed by CreativeDays

>
>
Οι τάσεις της μόδας σε διεθνές επίπεδο

Οι τάσεις της μόδας σε διεθνές επίπεδο

  1. ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Όσο χειμωνιάζει τόσο νιώθουμε την ανάγκη για περισσότερη ζεστασιά στο σπίτι μας. Εκεί περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας και πρέπει να είναι ευχάριστο και φιλόξενο. Δημιούργησε έναν χώρο, όπως ποτέ πριν, για σένα και τους φίλους σου.

  1. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Μετά από μία απαιτητική περίοδο, ήρθε επιτέλους η ώρα να ζήσουμε τη φαντασία μας. Ας ξεκινήσουμε από το  χώρο γύρω μας και ας κάνουμε τη ζωή μας χαρούμενη. Έτσι λοιπόν και αυτή την περίοδο (άνοιξη-καλοκαίρι) σας περιμένουμε με νέες συλλογές από διαφορετικά στυλ και χρώματα να διαλέξουμε μαζί.

  1. VINTAGE

Στη vintage διακόσμηση συνδυάζουμε το μοντέρνο με το κλασικό. Πίστεψε στον εαυτό σου και άσε τον καλλιτέχνη να βγει από μέσα σου! Σε έναν πολύ μοντέρνο χώρο πρόσθεσε κομμάτια από το παρελθόν.

  1. ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ

Είσαι ρομαντικός; Μπορείς να το δείξεις μέσα από το χώρο σου, με floral διάθεση και παστέλ αποχρώσεις.

  1. ETHNIC

Δεν υπάρχει διακοσμητικός κανόνας. Σχέδια από κιλίμια, γεωμετρικά μοτίβα, έντονα χρώματα, πολλά μαξιλάρια στον καναπέ και στο πάτωμα.

  1. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ

Σημαίνει άνεση και απλότητα. Χρώματα, καφέ γκρί και μαύρο. Διακοσμητικά από μέταλλο και φυσικό ξύλο. Στα παράθυρα στοράκια, μεταλλικά ή ξύλινα. Με μία δική σου πινελιά κίτρινου ή μπλε κάντο δικό σου.

Share on

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.