Ο σχεδιασμός των προϊόντων μας γίνεται από Ευρωπαίους σχεδιαστές που ακολουθούν όλο το φάσμα διακόσμησης, από μοντέρνες γραμμές ως κλασσικό ή έθνικ στυλ. Διαθέτουμε ποικιλία διακοσμητικών, καθρεφτών, φωτιστικών, διακοσμητικών μικροαντικειμένων καθώς και primitιve προϊόντα, σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε διακοσμητικό ύφος σε λιτές, μοντέρνες ή κλασσικές μορφές.

© 2018 Dizla Home. All rights reserved. Designed by CreativeDays

>
>
Οι κουρτίνες δίνουν στυλ στο χώρο σας

Οι κουρτίνες δίνουν στυλ στο χώρο σας

Αναζητάτε τρόπους να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει πιο οικείο, ευρύχωρο ή ρομαντικό; Οι κουρτίνες και τα στόρια παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διακόσμηση κάθε σπιτιού και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το τέλειο σκηνικό.

ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Οι κουρτίνες δημιουργούν μια οικεία αίσθηση στο δωμάτιο. Επιτρέπουν μόνο το απαραίτητο φως να μπει στο δωμάτιο, προστατεύουν την ιδιωτικότητά σας και πιθανότατα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση της ενέργειας. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα κουρτινών σε στυλ και υλικά, από το οποίο μπορείτε να διαλέξετε αυτό που θα ταιριάζει με τη διακόσμηση.

Σε ένα σαλόνι ή στο καθιστικό, οι ανάλαφρες κουρτίνες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ρομαντικό σκηνικό. Παρέχουν επίσης ιδιωτικότητα και προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, ενώ παράλληλα επιτρέπουν στο φυσικό φως να περάσει στο χώρο. Προσφέρουν ένα απαλό, ονειρικό στυλ σε κάθε δωμάτιο. 

Share on

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.