Ο σχεδιασμός των προϊόντων μας γίνεται από Ευρωπαίους σχεδιαστές που ακολουθούν όλο το φάσμα διακόσμησης, από μοντέρνες γραμμές ως κλασσικό ή έθνικ στυλ. Διαθέτουμε ποικιλία διακοσμητικών, καθρεφτών, φωτιστικών, διακοσμητικών μικροαντικειμένων καθώς και primitιve προϊόντα, σχεδιασμένα να καλύπτουν κάθε διακοσμητικό ύφος σε λιτές, μοντέρνες ή κλασσικές μορφές.

© 2018 Dizla Home. All rights reserved. Designed by CreativeDays

Παραλαβή από το κατάστημα

>
Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη (Αιγαίου 75, Τκ 55134, Καλαμαριά).

Για να σταλεί εκεί η παραγγελία σας, επιλέξτε απλά παραλαβή από το κατάστημα στο στάδιο του check-out σε περίπτωση που κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή ζητήστε το μας αν κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου.

Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στο κατάστημα, θα ενημερωθείτε με sms ή e-mail για να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες μπορούν να κρατηθούν σε αναμονή έως και 10 ημέρες αφότου λάβετε την ειδοποίηση πως έχουν φτάσει στο κατάστημα.

Στα καταστήματά μας επίσης μπορείτε να δείτε από κοντά ένα μεγάλο μέρος της συλλογής μας σε υφάσματα, κουρτίνες, ριχτάρια και είδη διακόσμησης.

Ωράριο καταστημάτων: Δευ-Τετ-Σαβ: 10:00-15:00 & Τρ-Πεμ-Παρ: 10:00-14:00 & 17:30-20:30

 

Η εξόφληση των αγορών σας στα καταστήματα μπορεί να γίνει με μετρητά ή με τη χρήση χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας (για αγορές άνω των 100€ μπορεί να γίνει εξόφληση με χρήση πιστωτικής κάρτας έως και 6 άτοκες δόσεις)

Ξεκινήστε να γράφετε και πατήστε Enter

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.